Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Halvårskatalog, Jan - Jun

Upptäck vårt standardsortiment inför januari till juni, fullspäckat med utsökta chokladkreationer, fräscha nötter och konfektyr. Från choklad som piggar upp sommaren till lätta och krispiga nötter som är idealiska för picknickar i det gröna, säkerställer vårt sortiment att dina kunder kan njuta av säsongens finaste smaker. Vårt urval innehåller högkvalitativa produkter som passar varje diet. Det finns något för alla hos oss, oavsett smakpreferenser! Klicka på knappen för att ladda ner.


LOVE 2024 

Erbjud dina kunder kärlekens sötaste uttryck med våra hjärtformade chokladpraliner och luxuösa chokladaskar inför mors dag. Perfekt för att boosta försäljningen under kärlekens högtid. Klicka på knappen för att ladda ner.


Påsk 2024

Vår påskkatalog är fylld med smaker för att göra din påsk extra speciell. Från söta påskägg till chokladfigurer med härliga påskmotiv, våra produkter är designade för att göra påsken ännu mer festlig och smakrik. Klicka på knappen för att ladda ner.


Balance katalog

Utforska vår rika samling av chokladprodukter utan tillsatt socker, skapade med omsorg för alla som önskar njuta av sötman i choklad utan tillsatt socker. Vårt sortiment sträcker sig från traditionella chokladkakor till specialiserade kreationer, alla tillverkade utan att kompromissa med smak. Vår sockerfria choklad garanterar att du kan erbjuda dina kunder hälsosammare alternativ utan att göra avkall på kvaliteten. Klicka på knappen för att ladda ner.


Halvårskatalog, Höst & Vinter 2023

Utforska vårt standardsortiment inför höst- och vintersäsongen, rik på utsökta chokladkreationer, nötter och konfektyr. Från choklad med sin djupa och fylliga smak till krispiga nötter som passar perfekt vid brasan, garanterar vårt utbud att dina kunder får smaka på årstidens bästa smaker. Vårt sortiment erbjuder högkvalitativa produkter som passar varje diet. Oavsett preferens finns det något för alla hos oss! Klicka på knappen för att ladda ner.


Halloween & Jul 2023

Dyk ner i vår nya katalog där halloween och jul är en symfoni av smakupplevelser och traditioner. Här kan du hitta allt från utsökta chokladfigurer som speglar säsongernas charm till smakfyllda praliner och kolor som fulländar säsongen. Vårt Halloween-sortiment bjuder på en skrämmande god upplevelse, och när sedan vintern sveper in passar vårat festliga jul-sortiment som handen i handsken. Förgylla din säsong med Pralinhuset. Klicka på knappen för att ladda ner.


Halvårskatalog, Vår 2023

Upptäck vårt omfattande utbud av chokladprodukter för alla säsonger. Med allt från klassiska chokladkakor till tematiska godbitar, vårt sortiment säkerställer att du kan erbjuda dina kunder kvalitetschoklad året runt. Klicka på knappen för att ladda ner.